Entreprisetyper

Ståloverbygg


I mange år har vi utført flere av prosjektene våre som hovedentrepriser og totalentrepriser. I fremtiden vil vi øke satsingen på entrepriser med komplette ståloverbygg.


I forbindelse med entrepriser på tak- og veggkonstruksjoner, er det ofte en fordel at samme firma står ansvarlig for bærekonstruksjoner, vinduer, porter og dører. Det kan utnyttes ved riktig valgte konstruksjoner for å oppnå optimale løsninger og dermed reduserte kostnader. Robertson Nordisk AS, som spesialentreprenør på stålbygg, vil ved en slik pakkeløsning ta ansvar for prosjektering, levering og montering som oppfyller de krav som stilles til pris, kvalitet og byggetid.


Kledninger

Vi har flere alternativer for både isolerte og uisolerte bygg. I dag benyttes hovedsakelig sandwichelementer i stål som isolerte vegger sammen med selvbærende korrigerte stålplater, isolasjon og taktekking på tak. For uisolerte bygg benyttes for det meste z-rigler og lakkerte korrugerte stålplater. Andre tak- og veggløsninger kan også benyttes.


Curtains Walls


Curtain Walls eller påhengsvegger med eksklusive fasadeelementer, er også en del av vår virksomhet.

Ta kontakt for en prat om våre enterpriser.


Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn .