Entreprisetyper

Komplette stålbygg

 

Robertson Nordisk AS har 60 års erfaring med prosjektering og montering av stålbygg. Vi leverer komplette stålbygg og vegger og tak. Vi bruker sandwichelementer i stål og selvbærende takplater slik at det bygget blir robust og godt isolert.

Stål har lave kostnader og krever lite vedlikehold, med slanke konstruksjoner uten innvendige søyler.

Det er ofte en fordel at samme firma står ansvarlig for bærekonstruksjoner, vinduer, porter og dører. På denne måten kan du være sikker på at alle ledd i prosessen er samkjørte, og at det blir tatt riktig valg av konstruksjoner og materialer for å oppnå optimale løsninger og reduserte kostnader. Du vil også enkelt få oversikt over tid og kostnader både før og under prosessen.

Kledninger, påhengsvegger og fasadeelementer

Vi kan tilpasse kledning av bygget etter behov. Til isolerte bygg benyttes i hovedsak sandwichelementer, der man har selvbærende, korrugerte stålplater på indre og ytre vegg og et lag med isolasjon i midten.

For uisolerte bygg benytter vi for det meste z-rigler og lakkerte korrugerte stålplater. Dette er rimelige og funksjonelle løsninger, som kan benyttes sammen med ulike typer kledninger og fasadeelementer slik at du får ditt stålbygg akkurat slik du ønsker. Andre tak- og veggløsninger kan også benyttes.

Du kan velge mellom en rekke farger og påhengsvegger i forskjellige materiale for å få et unikt preg på bygningen.

 

Vegger og takplater

Vi leverer både komplette stålbygg og selvbærende vegger og takplater. Vi leverer både sandwichelementer i stål, z-rigler og lakkerte korrugerte stålplater.

Curtains Walls

For deg som ønsker et mer eksklusivt fasadeelement kan vi tilby Curtain Walls. Dette er glatte, elegante påhengsvegger med rene overflater og skjulte innfestinger uten synlige skruer. Dette har vi blant annet benyttet på hangaren til SAS på Oslo Lufthavn.

Spesialentreprenør på stålbygg

Robertson Nordisk AS er spesialentreprenør på stålbygg. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra befaring og prosjektering, til levering og montering. Med 60 års erfaring i bransjen og mange gode referanser, kan du være trygg på at arbeidet blir utført med høyeste grad av profesjonalitet og kvalitet. Vi har sentral godkjenning og overordnet ansvar for både prosjektering og utførelse i tiltaksklasse to.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi tilbyr gratis befaring og rask kostnadsoverslag. Du kan også ringe oss på telefon 73 53 92 20.

Se våre referanser her Ta kontakt