Entreprisetyper

Ståloverbygg

 

I forbindelse med entrepriser på tak- og veggkonstruksjoner, er det ofte en fordel at samme firma står ansvarlig for bærekonstruksjoner, vinduer, porter og dører. Når samme entreprenør har ansvar for alle deler av prosjektet, vil prosjektet håndteres mer helhetlig. Dette gir mer optimale løsninger, samtidig som kostnadene ofte blir redusert.

Vi har i mange år utført flere av prosjektene våre som hovedentrepriser og totalentrepriser, og fremover ønsker vi å øke satsingen på entrepriser med komplette ståloverbygg. Som spesialentreprenør på stålbygg kan vi i Robertson Nordisk A/S ta ansvar for hele gjennomførelsen av prosjektet. Vi sørger for at både prosjektering, levering og montering holder høy kvalitet og utføres i henhold til avtalt tid og pris. 

Kledninger

Vi bygger både isolerte og uisolerte stålbygg og kan tilpasse kledning av bygget etter behov. Til isolerte bygg benyttes i hovedsak sandwichelementer, der man har selvbærende, korrigerte stålplater på indre og ytre vegg og et lag med isolasjon i midten. Dette isolerer godt, og egner seg like godt til et bygg som skal brukes til lagring av varer som ikke tåler kulde som til bygg der mennesker skal kunne oppholde seg uten å fryse. 

For uisolerte bygg benytter vi for det meste z-rigler og lakkerte korrigerte stålplater. Dette er rimelige og funksjonelle løsninger, som kan benyttes sammen med ulike typer kledninger og fasadeelementer slik at du får ditt stålbygg akkurat slik du ønsker. Andre tak- og veggløsninger kan også benyttes.

 

Curtains Walls

Curtain Walls eller påhengsvegger med eksklusive fasadeelementer, er også en del av vår virksomhet.

Ta kontakt for en prat om våre enterpriser.

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn .