Idrettsbygg i stål

Skal dere planlegge et nytt og tilpasset idrettsbygg? Vi tilpasser idrettsbygg til ditt behov. Velger dere stålbygg, kan dere være sikker på lang holdbarhet i mange år fremover. Stålbygg er derfor et populært valg for de som ønsker varighet, tilpasningsdyktighet og rask innflytting.

Idrettsbygg i stål

Uansett om du trenger en ny idrettshall, fotballhall, ridehall, turnhall, om du ønsker en større stadion eller en flerbrukshall med plass til forskjellige idretter, så er stålbygg det ideelle valget. Stål er et rimeligere alternativ til andre materialer. Uten indre søyler får du utnyttet maksimalt med areal, gulvflate og takhøyde, til minimale kostnader. Det er også mulig å tilpasse for tribune, kontor, garderobe, lager- og anleggsrom. Vi kan stå for både prosjektering og montering, og kan bistå med arkitekttjenester om ønsket.


Vi har lang erfaring som leverandør av idrettsbygg i stål, fra flerbrukshall på Ålen og Tærudhallen på Skedsmo, til fotballhall på Ås, ridehall i Tromsø, idrettspark på Steinkjer og stadion i Trondheim. Vi leverer både komplette ståloverbygg med selvbærende tak- og veggplater og sandwichelementer som gir godt med isolasjon, samt z-rigler, og korrugerte vegg- og takplater i stål.

Stålbygg er et naturlig valg for idrettsbygg

Det er ikke bare mengden med plass som gjør stålbygg til det naturlige valget for idrettsbygg. Det er også billig, lett å frakte, enkelt å sette opp og krever lite vedlikehold.

Vi kan sette opp stålbygg mer eller mindre over alt. Uansett om du befinner deg på fjellet eller langt ute på en øy i havet. Så lenge det går en ferge kan vi levere!

Les mer om fordelene med stålbygg her.

Vi har kompetansen du trenger

Med 60 års erfaring i bransjen og mange gode referanser kan du være sikker på å få et bygg som både oppfyller dine ønsker og behov, samtidig som det følger alle gjeldende forskrifter. Vi har fagfolk med den nødvendige kompetansen og sentral godkjenning som dekker alle ansvarsområder som kan være aktuelle for oss i en byggesak.


Les mer om våre godkjenninger her.

Ta kontakt for et raskt kostnadsoverslag

Vi tar alltid vare på kundene våres og kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra befaring til prosjektering, levering og montering. Som kunde er du alltid vår første prioritet.


Ønsker du et raskt kostnadsoverslag? Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Du kan også ringe oss på telefon 73 53 92 20.

Våre prosjekter