Idrettsbygg i stål

Skal dere planlegge et nytt og tilpasset idrettsbygg? Vi tilpasser idrettsbygg til ditt behov. Velger dere stålbygg, kan dere være sikker på lang holdbarhet i mange år fremover. Stålbygg er derfor et populært valg for de som ønsker varighet, tilpasningsdyktighet og rask innflytting.

Bygging av ridehall, fotballhall og turnhall i stål

Med over 60 års erfaring fra ulike industriprosjekter, har vi tilegnet oss verdifull erfaring med ulike bygninger i stål. Vi sørger for et godt og effektiv oppsett av stålbygget, uansett om det er tiltenkt en ny ridehall, fotballhall eller turnhall.

Selvfølgelig kan vi også bistå med andre typer av stålbygg, bare spør oss så finner vi en løsning som passer til deg.

Vi prosjekterer og monterer både isolerte og uisolerte stålhaller.

Erfaring fra idrettsbygg i Trondheim, Oslo og Tromsø

Vi har god kompetanse i å levere bygg til ulike prosjekter i Norge. Velger dere oss får dere en allsidig og kunnskapsrik bedrift som kan hjelpe deg med komplette ståloverbygg.

Alle våre stålbygg kan leveres over hele landet. Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud på ditt byggeprosjekt. Vi jobber etter avtalt tid og pris. Vi kan også gi budsjettpriser meget raskt.

Våre prosjekter

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn .