Kledning og fasade

Med stålbygg har du mye å velge mellom når det kommer til kledning og fasade. Du kan velge farge, påhengsvegger i tre og foliering med reklame eller logo.

Kledning og fasade

Vi kan tilpasse kledning av bygget etter behov. Til isolerte bygg benyttes i hovedsak sandwichelementer med selvbærende, korrugerte stålplater på indre og ytre vegg og et lag med isolasjon i midten. For uisolerte bygg benytter vi for det meste z-rigler og lakkerte korrugerte stålplater. Dette er rimelige og funksjonelle løsninger, som kan benyttes sammen med ulike typer kledninger og fasadeelementer slik at du får ditt stålbygg akkurat slik du ønsker. Andre tak- og veggløsninger kan også benyttes.

Farge og foliering

Stålbygg kan leveres i en rekke forskjellige farger, fra blått, grønt, rødt og mer. Vi kan også tilby foliering etter ønske. Med foliering kan du få en reklameplakat, logo eller et annet type bilde, tekst eller illustrasjon direkte på bygget.

Påhengsvegger

Ved å bruke påhengsvegger kan du enkelt endre utseende på bygget. Påhengsvegger kommer i en rekke materialer og farger slik at du kan designe bygget etter ønske, for eksempel kan du få påhengsvegger i tre. Du kan velge mellom forskjellige typer treverk, fasadekassetter, fasadeplater og trespiler.

Curtain walls

For deg som ønsker et mer eksklusivt fasadeelement kan vi tilby Curtain Walls. Dette er glatte, elegante påhengsvegger med rene overflater og skjulte innfestinger uten synlige skruer. Dette har vi blant annet benyttet på hangaren til SAS på Oslo lufthavn Gardermoen.

Ta kontakt for mer informasjon

Robertson Nordisk AS er spesialentreprenør på stålbygg. Med oss kan du være sikker på at arbeidet blir utført av høyeste kvalitet og til en hyggelig pris. Vi har 60 års erfaring i bransjen og mange gode referanser. Vi leverer over hele landet med unntak av tidligere Hordaland og Rogaland, Agder og Oslo.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi tilbyr gratis befaring og rask kostnadsoverslag. Du kan også ringe oss på telefon 73 53 92 20.