Skipshaller - stålbygg av høy kvalitet

Robertson Nordisk AS har lang erfaring som leverandør av skipshaller av stål. Vi skreddersyr og møter dine ønsker om byggets størrelse og funksjon. Om dere eksempelvis skulle ha behov for egne kontorer kan dette enkelt legges inn i planene. Hos oss får dere en leverandør som kan levere skipshaller. Vi hjelper deg med å komme i gang med planleggingen, og bistår med arkitekttegninger for hele prosjektet. Vi har sentral godkjenning som kan være aktuelle for oss i en byggesak og kan ta ansvar for både prosjektering og utførelse.

Fordeler med skipshall i stål

Stål er robust, billig, lett å frakte, fleksibelt, enkelt å tilpasse og utvide, og tåler det meste av vind og vær, og blir ikke utsatt for fukt, mugg og råte. Uten indre søyler kan du utnytte optimalt med areal som kan seksjoneres inn til forskjellige bruksområder.


Det tar kort tid fra start til slutt. Tidsperioden varierer hovedsakelig ut fra størrelsen på bygget, men generelt tar det mellom to til tre måneder. Samtidig er det også et rimelig materiale som krever lite vedlikehold.


Vi kan sette opp stålbygg mer eller mindre over alt. Uansett om du befinner deg på fjellet eller langt ute på en øy i havet. Så lenge det går en ferge kan vi levere!

Les mer om fordelene med stålbygg her

Den rette kompetansen

Det er viktig at alle nye skipshaller følger gjeldende forskrifter og settes opp på korrekt vis. Med oss kan du være trygg på å få fagfolk med den nødvendige kompetansen. Vi har sentral godkjenning som dekker alle ansvarsområder som kan være aktuelle for oss i en byggesak, slik at du som prosjekteier slipper å tenke på godkjenninger og heller kan bruke energien din på selve prosjektet.


Les mer om våre godkjenninger her.

Vi kan stålbygg!

Robertson Nordisk AS er spesialentreprenør på stålbygg. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra befaring, prosjektering, levering og montering. Med 60 års erfaring i bransjen og mange gode referanser, kan du være trygg på at arbeidet blir utført med høyeste grad av profesjonalitet og kvalitet.


Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi tilbyr gratis befaring og rask kostnadsoverslag. Du kan også ringe oss på telefon 73 53 92 20.

Våre prosjekter