Skipshaller - stålbygg av høy kvalitet

Robertson Nordisk A/S har lang erfaring som leverandør av skipshaller av stål. Vi skreddersyr og møter dine ønsker om byggets størrelse og funksjon. Ønsker dere eksempelvis egne kontorer kan dette legges inn i planene. Hos oss får dere en leverandør som kan levere komplett ståloverbygg. Vi hjelper deg med å komme i gang med planleggingen, og bistår med arkitekttegninger for hele prosjektet.

Fordeler med stålbygg

Når vi bygger skipshaller i stål, velger dere samtidig en robust løsning som tåler uvær og det meste av vær som naturen kan tilby. Bærende konstruksjoner i stål er derfor særlig gunstig for skipshaller. Stål gjør det samtidig raskt å sette opp bygget, sammenlignet med andre materialer. Det er derfor ofte et kostnadseffektivt og populært valg. Det er mange flere fordeler ved å velge stålbygg. Hør gjerne med oss om hvorfor dere bør velge stål til ditt nye bygg.

Den nødvendige kompetansen

Det er viktig at alle nye bygg følger gjeldende forskrifter og settes opp på korrekt vis. Vi har fagkompetansen.

Hør gjerne med oss i dag for mer informasjon om hvordan vi best kan hjelpe deg.

Vi kan gi budsjettpriser meget raskt og eventuelt tilbud.

Våre prosjekter

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn .