Landbruksbygg i stål

Har dere behov for bygg til ulike landbruks- og industriformål? Vi bistår deg gjerne med kvalitetssikrende konstruksjoner i stål, med lang holdbarhet og stand mot uvær og storm. Stålbygget leveres i alle varianter, fra små til store, kompliserte industri- og næringsbygg.

 

Se gjerne noen av våre andre prosjekter.

Landbruksbygg

Robertson Nordisk AS har lang erfaring som leverandør av landbruksbygg i stål, fra Norsk Kylling på Støren, til melk- og kjøttprodusent på Sparbu og potetprodusent på Grøa.


Stålbygg er det ideelle valget for landbruksbygg. Med selvbærende vegger og tak i stål får du utnyttet optimalt med areal, uten indre søyler. Stål er robust, sikkert og rimelig, med rask leveringstid og lite vedlikehold som ikke er utsatt for fukt, råte eller mugg. Det tåler det meste av vær og vind og kan bygges nesten over alt.


Landbruksbygg i stål kommer i alle varianter, fra mindre gårder til store, kompliserte bygg tilpasset moderne landbruk. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosjektet, fra prosjektering til utførelse, og kan bistå med arkitekttjenester om ønsket.


Vi leverer både komplette stålbygg med selvbærende vegger og tak i sandwichelementer som gir rikelig med robusthet og isolasjon, samt uisolerte bygg med z-rigler og korrugerte tak- og veggplater, dette er også et rimeligere alternativ som passer til for eksempel lagring og oppbevaring.

Fagfolk med den nødvendige kompetansen
Med oss kan du være trygg på å få fagfolk med den nødvendige kompetansen. Det er viktig at alle nye landbruksbygg følger gjeldende forskrifter og settes opp på korrekt vis. Vi har sentral godkjenning som dekker alle ansvarsområder som kan være aktuelle for oss i en byggesak, slik at du som prosjekteier slipper å tenke på godkjenninger og heller kan bruke energien din på selve prosjektet.


Les mer om våre godkjenninger her.

Robust, billig og fleksibelt

Med stålbygg trenger du ikke vente flere år før du har bygget ditt. Selv om det varierer avhengig av størrelsen på bygget, tar det generelt mellom to - tre måneder fra start til slutt. 


Stål er robust, billig, lett å frakte, fleksibelt, enkelt å tilpasse og utvide, og tåler det meste av vind og vær. Du får et bygg som ikke utsatt for fukt, mugg og råte og uten indre søyler kan du utnytte optimalt med areal som kan seksjoneres inn til forskjellige bruksområder.


Vi kan sette opp stålbygg mer eller mindre over alt. Uansett om du befinner deg på fjellet eller langt ute på en øy i havet. Så lenge det går en ferge kan vi levere!

Les mer om fordelene med stålbygg her.

Vi leverer, prosjekterer og monterer

Med oss kan du være trygg på at hele prosessen går riktig for seg. Vi har 60 års erfaring med stålbygg og mange gode referanser. Vi leverer over hele landet med unntak av tidligere Hordaland, Rogaland, Agder og Oslo.


Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi tilbyr gratis befaring og rask kostnadsoverslag. Du kan også ringe oss på telefon 73 53 92 20.