Landbruksbygg i stål

Har dere behov for bygg til ulike landbruks- og industriformål? Vi bistår deg gjerne med kvalitetssikrende konstruksjoner i stål, med lang holdbarhet og stand mot uvær og storm. Stålbygget leveres i alle varianter, fra små til store, kompliserte industri- og næringsbygg.

Se gjerne noen av våre andre prosjekter.

Vår leveranse

Som entreprenør av ståloverbygg kan vi bidra med planlegging av bygget. Vi leverer og monterer alt fra bærende konstruksjon, til tak, vegger, vinduer og porter. Har dere spesifikke ønsker vi skal inkludere? Vi kan tilpasse leveransen etter deres behov. Vi leverer både isolert og uisolerte landbruksbygg.

Fordeler med stål

Det er mange fordeler ved å velge stål som byggemateriale, uansett hva slags bygg dere skal ha. Velger dere stål som bæresystem er det ofte knyttet til kort byggetid, fleksibilitet, god nøyaktighet, samt mange muligheter både innenfor fasade og senere endringer.

Montering av landbruksbygg over hele Norge

Robertson Nordisk A/S har montert landbruksbygg på Rennebu, Levanger, Sparbu, med mer. Med våre 60 års erfaringer fra stålbygg-bransjen, har vi kompetanse til å møte ulike prosjekter. Velger dere oss som entreprenør på ståloverbygg vil vi sørger for en effektiv og kostnadseffektiv fremgang. Hos oss er avtalt pris din endelige pris. Vi kan også gi budsjettpriser meget raskt.

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn .