Industri- og lagerbygg i stål

Stålbygg er det ideelle valget for industri- og lagerbygg. Det har lave kostnader uten behov for indre søyler, noe som gir maksimalt med gulvflate, lagringsplass og takhøyde. Det er plass til både store maskiner og områder med varebehandling. Stålbygg gir også mye fleksibilitet og du kan enkelt seksjonere områder til kontor, anleggsrom og lager.

Vi har lang erfaring som leverandør av industri- og lagerbygg i stål, fra båtbyggeri i Grovfjord til industribygg på Malm og gjenvinning i Oslo. Vi har rask leveringstid og kan bistå med arkitekttjenester om ønsket. Vi leverer både isolerte bygg i sandwichelementer av stål og uisolerte bygg med z-rigler, komplette stålbygg meg korrugerte selvbærende vegger og tak, samt vegg- og takplater i stål.

Det er mange gode grunner til å velge stålbygg

Med stålbygg får du et robust og fleksibelt bygg som er både billig, raskt å sette og og enkelt å frakte. Det blir ikke utsatt for fukt, mugg og råte og tåler det meste av vær og vind. Uten indre søyler kan du utnytte optimalt med areal som kan seksjoneres inn til forskjellige bruksområder.

Det tar raskt tid fra start til slutt. Tidslengden varierer hovedsakelig ut fra størrelsen på bygget, men generelt tar det mellom to til tre måneder. Samtidig er det også et rimelig materiale som krever lite vedlikehold.

Skal du bygge et nytt lagerbygning på landet eller et skipshall på en øy i fjorden? Vi kan sette opp stålbygg mer eller mindre over alt. Så lenge det går en ferge kan vi levere!


Les mer om fordelene med stålbygg her.

Vi har den rette kompetansen

Det er viktig at alle nye bygg følger gjeldende forskrifter og settes opp på korrekt vis. Med oss kan du være trygg på å få fagfolk med den nødvendige kompetansen. Vi har sentral godkjenning som dekker alle ansvarsområder som kan være aktuelle for oss i en byggesak, slik at du som prosjekteier slipper å tenke på godkjenninger og heller kan bruke energien din på selve prosjektet.


Les mer om våre godkjenninger her.

Spesialentreprenør på stålbygg

Robertson Nordisk AS er spesialentreprenør på stålbygg. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra befaring, prosjektering, levering og montering. Med 60 års erfaring i bransjen og mange gode referanser, kan du være trygg på at arbeidet blir utført med høyeste grad av profesjonalitet og kvalitet. Vi leverer over hele landet med unntak av tidligere Hordaland og Rogaland, Agder og Oslo.


Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi tilbyr gratis befaring og rask kostnadsoverslag. Du kan også ringe oss på telefon 73 53 92 20.