Butikk- og næringsbygg

Stålbygg er det ideelle valget for butikk- og næringsbygg. Det har lave kostnader og ingen indre søyler som gir maksimalt med gulvflate og lagringsplass.

Butikk- og næringsbygg

Stålbygg er det ideelle valget for butikk- og næringsbygg. Det har lave kostnader og ingen indre søyler, noe som gir maksimalt med gulvflate og takhøyde til en minimal pris. Uansett om du har behov for plass til lagerrom, varebehandling, garasje, kontor, butikk eller service kan vi skreddersy en løsning med komplette stålbygg som passer perfekt for din bedrift. Med stålbygg kan du være trygg på et bygg med holdbarhet i mange år framover.

Tidligere erfaringer med butikk- og næringsbygg

Robertson Nordisk AS har lang erfaring med å levere og montere komplette stålbygg for butikk- og næringsbygg. Vi har jobbet for blant annet Drammen interiørpark, Jysk, Toyota, Kiwi, Rema 1000, Bunnpris, IKEA, Byggmix, Maxbo og mer. Vi har levert og montert stålbygg for matvarebutikker, bilbutikker, byggevarebutikker og møbelbutikker over hele landet.

Fordeler ved å velge stålbygg

Stål er robust, billig, lett å frakte, fleksibelt, enkelt å tilpasse og utvide. Det tåler det meste av vind og vær, og blir ikke utsatt for fukt, mugg og råte. Uten indre søyler kan du utnytte optimalt med areal som kan seksjoneres inn til forskjellige bruksområder.

Stål har lav egenvekt noe som gjør det lett å frakte. Hvor lang tid det tar å sette opp et stålbygg varierer hovedsakelig ut fra størrelsen på bygget, men generelt tar det mellom to og tre måneder. Samtidig er det også et rimelig materiale som krever lite vedlikehold.

Det er også mye å velge mellom når det kommer til utseende, du kan velge mellom en rekke fasadekledninger, farger og foliering. Stålbygg er med andre ord rimelig, raskt å levere og montere med mange valgmuligheter for både dimensjonering og utseende.

Den lette vekten gjør også at vi kan sette opp stålbygg nesten over alt. Uansett om du befinner deg på fjellet eller langt ute på en øy i havet. Så lenge det går en ferge kan vi levere!

Les mer om fordelene ved å velge bygg i stål her

Robertson Nordisk er spesialentreprenør på stålbygg

Med 60 års erfaring i bransjen og mange gode referanser, kan du være trygg på at arbeidet blir utført med høyeste grad av profesjonalitet og kvalitet. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra befaring og prosjektering til levering og montering. Vi leverer over hele landet med unntak av tidligere Hordaland og Rogaland, Agder og Oslo.


Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi tilbyr gratis befaring og rask kostnadsoverslag. Du kan også ringe oss på telefon 73 53 92 20.

Våre prosjekter