Om oss

Om oss

Robertson Nordisk AS har mer en 60 års erfaring innenfor levering, prosjektering og montering av stålbygg.

Det var vi som innførte stålplatekledning til bygg i Norge i 1957.
Siden den gang har vi vært med på cirka 15 000 prosjekter med stål- og stålplatekledninger.

Ta kontakt

Vært med på Norges største industriprosjekt

 

Vi er spesialentreprenør på stålbygg og har vært med på oppbyggingen av de fleste større industriprosjektene i Norge, og flere prosjekter i Skandinavia.

Blant annet har vi levert stålbygg for Maxbo, Kiwi, Rema 1000, Toyota, Statoil, IKEA, SAS og mer. Vi bygger skipshaller, kontor- og forretningsbygg, industri- og lagerbygg, butikk- og næringsbygg, idrettshaller og landbruksbygg i stål med sandwichelementer, korrugerte stålplater og z-rigler, både komplette ståloverbygg og vegger og tak.

Vi skreddersyr etter dine behov

Hos oss er det ingen standardløsninger, vi skreddersyr alle prosjekter etter kundens behov og ønsker. Vi er seriøse, serviceinnstilte og tar alltid vare på kundene våres.

Fra bygd til by, høyfjell og øy - så lenge det går en ferge kan vi levere. Stål er et fleksibelt materiale som er lett å frakte og raskt og sette opp. Dette gjør at vi kan komme til på de fleste steder, fra flerbrukshall i stål på Ålen til fotballhall i stål på Ås, industribygg på Malm, meieri på Brønnøysund og landbruksbygg i stål på Grøa.

Den rette kompetansen

Vi har sentral godkjenning som dekker alle ansvarsområder som kan være aktuelle for oss i en byggesak. Vi har overordnet ansvar for prosjektering og overordnet ansvar for utførelse, begge i tiltaksklasse 2. Med oss kan du være trygg på at arbeidet blir utført med høyeste grad av profesjonalitet, sikkerhet og kvalitet. De siste 20 årene har vi vært et heleid norsk selskap. Til daglig har vi seks faste ansatte, men vi leier inn byggmestere, håndverkere og arbeidere over hele landet etter behov.

Ønsker du stålbygg til din bedrift eller organisasjon?

Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller ring oss på 73 53 92 20. Vi kan gi deg en rask kostnadsoverslag og gratis befaring.

Ta kontakt