VI setter opp kontor- og forretningsbygg i stål

Vurderer dere eller har dere planlagt å sette opp et nytt forretningsbygg? Våre fagfolk hjelper dere gjerne med hele prosessen, fra rådgivning til ferdig oppsett av stålbygget. Vi tilpasser alt etter ditt behov, og kan være fleksible dersom det er ønskelig med endringer. Dette kan eksempelvis være aktuelt for bedrifter som kombinerer permanente og midlertidige bygg, for å sikre fortsatt positivt utvikling for bedriften.

Nye bygg etter forskriftene

Oppgradering eller nyoppsetting av forretningsbygg, vil kunne bidra til et positivt arbeidsmiljø, med oppdatert isolasjon etter forskriftene. Dette vil kunne sikre et optimalt innemiljø for dine ansatte. Bestiller dere prosjekter hos oss, kan dere være sikre på alt blir gjort på en mest mulig effektiv måte og alltid etter oppdaterte, byggtekniske forskrifter.

Budsjett

Vi hjelper dere med å finne gode løsninger innenfor deres budsjett, og bistår med å finne gode planer for betaling. Hør gjerne med oss dersom dere lurer på hva slags løsninger vi kan tilby deres bedrift.

Våre prosjekter

Vi har blitt engasjert i prosjekter for kunder som IKEA, TOYS"R"US og Jysk. Bygg optimalisert med god lagringsplass og et hyggelig kundeområde. Se gjerne bildeoversikt under.

Ønsker dere en rask budsjettpris eller et tilbud fra oss på kontor- eller forretningsbygg?

Ta kontakt med oss i dag, så finner vi en løsning som passer til din bedrift.