Skipsverft i stål

Om byggeprosessen

Robertson Nordisk AS er spesialentreprenør på stålbygg. Vi har 60 års erfaring innen levering og montering av stålbygg med sentral godkjenning.

Om byggeprosessen

Robertson Nordisk AS er spesialentreprenør på stålbygg. Vi har 60 års erfaring innen levering og montering av stålbygg med sentral godkjenninger, både som prosjekterende og utførende entreprenør. Det betyr at du som prosjekteier slipper å tenke på godkjenninger og heller kan bruke tiden din på utførelsen av selve prosjektet.

Vi leverer og monterer kjapt og effektivt. På grunn av den lave vekten til stål kan et stålbygg settes opp langt raskere enn et bygg laget av andre typer materialer. Tidsperspektivet på hvert prosjekt varierer hovedsakelig ut fra størrelse til prosjektet, i gjennomsnitt tar det mellom to til tre måneder fra start til slutt.

De fleste av våre bygg er laget med sandwichelementer i stål for å sørge for god isolasjon, men vi kan også tilby løsninger for uisolerte bygg med z-rigler om ønsket. Stål har slanke flater uten indre søyler og gir deg maksimalt med areal. Vi leverer både komplette stålbygg, takplater og vegger i stål.

Les mer om fordelene med å velge stålbygg her.

Vi står for prosjektering, levering og montering

Det er ofte en fordel at samme firma står ansvarlig for bærekonstruksjoner, vinduer, porter og dører. På denne måten kan du være sikker på at alle ledd i prosessen er samkjørte, og at det blir benyttet riktig valg av konstruksjoner og materialer for å oppnå optimale løsninger og reduserte kostnader. Du vil også enkelt få oversikt over tid og kostnader både før og under prosessen.

Som spesialentreprenør på stålbygg vil vi i Robertson Nordisk AS kunne tilby denne type pakkeløsning hvor vi tar ansvar for prosjektering, levering og montering. Vår prioritet er alltid å ta vare på våre kunder og yte vårt beste for ditt prosjekt. Vi leverer alltid høyeste grad av kvalitet og profesjonalitet.

Les mer om befaring og priser her.

Fleksibilitet gjennom hele prosessen

Siden stål er et svært lett og anvendelig materiale har du stor fleksibilitet gjennom hele byggeprosessen. Om det skulle oppstå en situasjon hvor deler av prosjektet må endres, eller hvis du i etterkant ønsker å omforme eller videreutvikle bygget har du mulighet til dette. På grunn av den slanke formen til stålplatene, samt at du slipper forstyrrende innvendige søyler, oppnår du maksimalt med areal og gulvflater som kan seksjoneres og endres etter behov.

Ulike materialer og kledninger

Du har også mange muligheter når det kommer til materiale og kledninger. Sandwichelementer gir god isolasjon og passer for de fleste bygg. For deg som ikke har behov for isolasjon er z-rigler en rimelig og effektiv løsning. For å oppnå et unikt designuttrykk kan du velge mellom mange forskjellige kledninger, farger og fasadeelementer. Vi tilbyr også foliering for deg som ønsker et bilde eller en logo direkte på bygget.

Det er også en fordel å velge stålbygg hvis prosjektet skal utføres på et sted med mye vær og vind, eller et sted det kan være vanskelig å komme seg til. Den lette vekten gjør at det er enkelt å både frakte, levere og montere stålbygg. Så lenge det er en ferge kan vi levere!

Det er ikke uten grunn at prosjekter som den spektakulære broen over Vøringsfossen valgte stål som konstruksjonsmateriale. Ingen andre materialer gir samme muligheter, til alt fra tiden det tar fra planlegging til utførelse, til fleksibilitet av selve strukturen og fleksibilitet under prosjektering og montering, samt styrken og tryggheten man får når man bygger med stål.

Les mer om våre entreprisetyper her.

Ta kontakt for befaring eller en rask kostnadsoverslag

Robertson Nordisk AS er spesialentreprenør på stålbygg. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra befaring, prosjektering, levering til montering. Med 60 års erfaring i bransjen og mange gode referanser, kan du være trygg på at arbeidet blir utført med høyeste grad av profesjonalitet og kvalitet. Vi har sentral godkjenning og overordnet ansvar for både prosjektering og utførelse i tiltaksklasse to.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi tilbyr gratis befaring og raskt kostnadsoverslag. Du kan også ringe oss på telefon 73 53 92 20.

0
Feed

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn .