Kontorbygg i stål

Flerbruksbygg i stål

Stålbygg har lav egenvekt og ingen indre søyler slik at du kan utnytte optimalt med areal og gulvflater. Derfor er stål et ideelt valg for flerbruksbygg.

Flerbruksbygg i stål

Flerbruksbygg i stål passer godt for bedrifter og industrier med behov for forskjellige bruksområder, for eksempel en fabrikk med plass til maskineri, varebehandling og kontor. Eller en idrettshall med forskjellige idrettsbaner, tribuner, garderobe og anleggsrom. Med flerbruksbygg i stål kan du ha flere næringer under ett tak. Det gir også gode muligheter for å omforme og utvide bygget om bedriftens natur skulle endre seg.

Stålbygg har lav egenvekt uten indre søyler slik at du kan utnytte maksimalt med areal og gulvflater. Derfor er stål et ideelt valg til flerbruksbygg, det har nesten ingen begrensninger, så du kan bygge store, fleksible områder med optimal bruk gulvflater og god takhøyde. Du trenger heller ikke begrense deg når det kommer til form og fasong på bygget. Med stål får du mulighet til å tilpasse både utseende og form etter ønske, det er et lett materiale med stor fleksibilitet som gir deg mange muligheter.

Les mer om fordelene ved å velge stålbygg her.

Fleridrettshall i stål

Vi har bygget mange idrettshaller i stål, både ridehaller, turnhaller, stadioner, fotballhaller og idrettsparker i Trondheim, Oslo og Tromsø. Med stål kan du enkelt dimensjonere for flere typer idretter og idrettsbaner. Med lav egenvekt, slanke profiler, muligheter for store bygg med høye tak uten indre søyler kan du enkelt seksjonere opp områder til forskjellig idretter. Du kan også få tilpasset kontor, tribuner, garderober, stallplass, anleggsrom og dusjer. Den lette vekten gjør det enkelt å endre og utvide bygget etter behov.

Les mer om idrettshaller i stål her.

Flerbruksbygg i stål for produksjon, næring og industri

For deg som ønsker bygg for flere aktører, for eksempel et kontorbygg, et kombinasjonsbygg av handel, næring, industri og lager, eller har behov for både produksjon, varebehandling og maskineri, er flerbruksbygg i stål en perfekt løsning.

Vi skreddersyr alle prosjekter. Med stål er det enkelt å tilrettelegge og tilpasse etter behov. Uansett hva du trenger vil det lønne seg å velge stålbygg, både med hensyn til tid, pris og dimensjonering. Som regel tar det mellom to til tre måneder fra start til slutt, samtidig er det enkelt å dele opp areal og tilføre endringer og utvidelser etter behov.

Med sandwichelementer i stål og selvbærende takplater får du ikke bare størrelsen og arealet du behøver, uten indre søyler, men også rikelig med isolasjon og sikkerhet, uten fare for råte eller fukt. For deg som ikke trenger isolasjon er z-rigler et rimelig og solid valg.

Her kan du lese mer om:

Spesialentreprenør på stålbygg

Robertson Nordisk AS er spesialentreprenør på stålbygg. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra befaring, prosjektering, levering og montering. Med 60 års erfaring i bransjen og mange gode referanser, kan du være trygg på at arbeidet blir utført med høyeste grad av profesjonalitet og kvalitet. Vi har sentral godkjenning og overordnet ansvar for både prosjektering og utførelse i tiltaksklasse to.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi tilbyr gratis befaring og rask kostnadsoverslag. Du kan også ringe oss på telefon 73 53 92 20.

0
Feed

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn .