Flerbruksbygg i stål

Derfor bør du velge stålbygg

Stål er et fleksibelt og rimelig materiale. Stålbygg er lett å frakte og raskt å montere. Du får maksimalt med plass uten forstyrrende og klossete søyler.

Fordeler med stålbygg

Det er mange gode grunner til å velge stålbygg. Har du behov for store arealer med frie gulvflater til idrett eller oppbevaring? Da er stålbygg det ideelle valget for deg. I motsetning til andre typer bygg i betong og tre trenger ikke stålbygg indre søyler, noe som frigjør plass til annet bruk. Det gjør det også enkelt å seksjonere opp areal, for eksempel til fordeling mellom kontor, anleggsrom, fabrikk og lagerrom, eller tilskuerplass, idrettshall og garderobe. Det er også svært kostnadseffektivt, med kort monteringstid. Stålbygg kan med andre ord oppfylle alle behovene til din bedrift eller organisasjon, til en rimelig og fornuftig pris.

Les mer om befaring og priser her.

Store areal uten søyler

Med stålbygg kan du nyte maksimalt med areal og gulvflate. Det passer perfekt for deg som har behov for store arealer som idrettshaller eller lagerbygg. Fotballbaner, ridehaller, turnhaller og andre idrettshaller trenger som regel store, uavbrutte områder, og da kan du ikke miste plass til store, klossete søyler.

Med stålbygg kan man også enkelt dele opp bygget i områder, for eksempel kan du ha tennisbaner i stål med flere tennisbaner, pluss garderobe, kontor og resepsjon. Eller man kan fordele det i en fleridrettshall med seksjoner til forskjellige idretter. Kanskje ønsker du å ha plass til både håndball, basketball og squash? Med stålbygg får du ikke bare plassen du trenger, men også fleksibiliteten til å forme bygget etter dine behov.

Stålbygg er også ideelt for industri- og lagerbygningersom ønsker å maksimere plassen til oppbevaring og varebehandling. Du kan enkelt organisere bygget slik at du får plass til alt du trenger. Hvis du har en fabrikk med store maskiner får du god plass til dette med stålbygg.

Lave kostnader

Stål er et langt billigere materiale enn for eksempel massivt tre og betong, samtidig vil du med sandwichelementer i stål fremdeles få den isolasjonen og robustheten du har behov for. Uansett om du skal ha et industribygg, en fotballbane eller en skipshall må du ikke betale mer enn du trenger. Stålbygg er også raskt å levere og sette opp, du sparer dermed penger på både transport og montering. Med stålbygg får du maksimalt med plass og fleksibilitet, og minimalt med kostnader.

Kort levering og monteringstid

Hvor lang tid det tar å bygge et nytt stålbygg varierer ut ifra hvilken størrelse det er på bygget, og som regel tar det mellom to-tre måneder fra du begynner til du er ferdig. Med riktig vedlikehold har du et bygg som vil vare i flere titalls år.

Med stålbygg har du mye å velge mellom

Med stålbygg har du mange muligheter, både når det kommer til størrelse, dimensjonering og utseende. Mange ønsker seg også et flerbruksbygg i stål som det er enkelt å forandre, seksjonere og bygge videre på. Hvis du leier ut bygg til kontor, industri eller lager kan du enkelt omforme arealet hvis en bedrift skulle si opp leiekontrakten, eller om du ønsker flere muligheter til utviklingen av din bedrift.

Mange designmuligheter

Du har også mye å velge mellom når det kommer til farge og utseende. Du kan velge mellom mange forskjellige typer kledninger og fasadeelementer, for eksempel kan du ha selve bygget i stål, men kledning i tre eller andre materialer, som denne skysstasjonen i Orkanger med trekledning. Det er også mulig å få stålbygg i mange forskjellige farger, blant annet blått, grønt, rødt og mer fargerike varianter. Vi utfører også foliering av stålbygg, slik at du enkelt kan få et valgt bilde, som for eksempel en logo eller reklame, direkte på stålbygget.

Stålbygg kan også dimensjoneres i mange forskjellige størrelser og fasonger. Uansett om du trenger båtbyggeri, gård, kontorbygg, verksted, bilforhandler, kjøpesenter, industribygg, fabrikk eller idrettspark, får du den all plassen du behøver.

Les mer om forskjellige typer stålbygg:

Spesialentreprenør på stålbygg

Robertson Nordisk AS er spesialentreprenør på stålbygg. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra befaring, prosjektering, levering til montering. Med 60 års erfaring i bransjen og mange gode referanser kan du være trygg på at arbeidet blir utført med høyeste grad av profesjonalitet og kvalitet. Vi har sentral godkjenningog overordnet ansvar for både prosjektering og utførelse i tiltaksklasse to.


Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi tilbyr gratis befaring og rask kostnadsoverslag. Du kan også ringe oss på telefon 73 53 92 20.

 

0
Feed

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn .