Flerbruksbygg i stål

Befaring og priser

Vi leverer industri- og lagerbygg, landbruksbygg, idrettshaller, skipshaller, flerbruksbygg og mer i stål. Les mer om befaring og priser på stålbygg.

Befaring og priser

Hvor mye et stålbygg koster varierer hovedsakelig ut fra størrelsen på bygget. Vi leverer både komplette stålbygg med vegger og tak i sandwichelementer, korrugerte stålplater og z-rigler. Du kan velge blant en rekke farger, kledninger og fasadeelementer. Vi tilbyr også curtain walls for deg som ønsker et mer eksklusivt designuttrykk.

Vi spesialtilpasser alle prosjekter og kan derfor ikke gi en standard prisliste for våre tjenester. For å få et kjapt kostnadsoverslag kan du ta kontakt via dette skjemaet eller ringe oss på telefon 73 53 92 20. Vi tilbyr gratis befaring for ditt prosjekt. Robertson Nordisk AS er spesialentreprenør på stålbygg og leverer over hele Norge med unntak av Hordaland, Rogaland, Aust-Agder, Vest-Agder og Oslo.

Vi skreddersyr alle prosjekter

Vi vet at hver bedrift har sine egne, unike behov. Alt fra hvilken type industri det er, til omfanget av bedriften og hvor i landet du befinner deg, er med på å påvirke hvordan man må dimensjonere og utarbeide et prosjekt. Noen steder er for eksempel utsatt for større mengder kulde, snø og storm og trenger derfor egne tilpasninger for å beskytte mot vær og vind. Et skipsverft i Møre og Romsdal har andre behov enn et forretningssenter i Asker eller en stadion i Trondheim. derfor skreddersyr vi alle prosjekter etter dine ønsker. Du kan både få et komplett stålbygg eller tak og vegger i sandwichelementer og z-rigler.

Les mer om våre entreprisetyper her.

Spesialentreprenør på stålbygg

Robertson Nordisk AS er spesialentreprenør på stålbygg. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra befaring, prosjektering, levering og montering. Med 60 års erfaring i bransjen og mange gode referanser, kan du være trygg på at arbeidet blir utført med høyeste grad av profesjonalitet og kvalitet. Vi har sentral godkjenning og overordnet ansvar for både prosjektering og utførelse i tiltaksklasse to.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi tilbyr gratis befaring og rask kostnadsoverslag. Du kan også ringe oss på telefon 73 53 92 20.

0
Feed

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn .