Industri- OG lagerbygg i stål

Har bedriften din behov for bygg til industri eller lagring? Vi har kompetansen til å bistå i deres prosjekter. Det er mange fordeler i å velge Robertson Nordisk A/S, til oppføring av ståloverbygg, blant annet redusert tid og kostnader.


Sentral godkjenning i orden


Våre fagkonsulenter har alle godkjenninger på plass og sørger for en effektiv fremgang i alle våre prosjekter, store som små. Med sentral godkjenning har dere som prosjektleder en ekstra trygghet når det kommer ulike ansvarsområder, hvor vi tar ansvar både for prosjektering og utførelse. Les gjerne mer om våre godkjenninger på denne siden.


Kort om stål


Stål er i tillegg et moderne og anvendelig materiale med mange muligheter, og sørger blant annet for kort byggetid og rask innflytting. Derfor velges ofte stålkonstruksjoner fremfor andre byggematerialer.


Ta kontakt med Robertson Nordisk AS


Dersom dere ønsker en entreprenør som kan påta seg ansvaret for ståloverbygget, ta kontakt i dag så finner vi et godt pristilbud for ditt prosjekt. Har dere andre spørsmål i forkant, spør oss gjerne. Vi kan også gi budsjettpriser meget raskt.