Hvilke godkjenninger har Robertson Nordisk AS?

Vi har sentral godkjenning som dekker alle ansvarsområder som kan være aktuelle for oss i en byggesak, både som prosjekterende og utførende entreprenør. Dette gjør at du som prosjekteier slipper å tenke på godkjenninger som kreves til prosjektet, og du får mer tid til til å utføre selve prosjektet. og slipper å bruke tid på å skaffe deg godkjenninger eller informasjon om forskjellige godkjenninger.


HMS

Fungerende systemer for helse, miljø og sikkerhet (HMS) samt internkontroll, ligger til grunn for godkjenninger, og er en selvsagt en del av kvalitetssikringer for alle våre aktiviteter.


Hvilke områder har Robertson Nordisk AS godkjenning innenfor?

  • Overordnet ansvar for prosjektering (bygning, anlegg eller konstruksjon og tekniske installasjoner) i tiltaksklasse 2.
  • Overordnet ansvar for utførelse (bygning, anlegg eller konstruksjon og tekniske installasjoner) i tiltaksklasse 2.

Ta kontakt for en prat om våre godkjenninger.

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn .